1000$ bonus la Bet365 Poker

martie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru 1000$ bonus la Bet365 Poker

Deschideţi un cont Poker la [b365]Bet365[/b365], şi puteţi beneficia de un bonus excepţional de 1000$.

Noii clienţi sunt bine veniţi la Bet365 şi beneficiază de un bonus de 200% din valoarea primului depozit/transfer. Iar pe lângă aceste lucruri, noii înregistraţi, după ce îşi alimentează contul beneficiază şi de un bilet care le asigură intrarea la un Freeroll de 100$.

Termeni şi condiţii:

1000$ bonus pentru noii veniţi:

  1. Promotia 1000$ Bonus pentru Jucatorii Noi .
  2. Pentru a se califica pentru Bonusul pentru Jucatorii Noi de 1000$ jucatorii trebuie sa se inregistreze si sa efectueze un prim depozit / transfer (minim 10$) in contul Poker. Contul va fi apoi creditat cu Dolari Bonus in valoare de 200% din suma depozitului / transferului. Pentru a activa bonusul maxim de 1000$ este necesar un depozit / transfer de 500$. Clientii care au deja un cont bet365 trebuie sa se autentifice in cont cu numele de utilizator si parola existente.
  3. Cand jucatorii au acumulat 1.000 de Puncte Poker, vor primi prima transa de 10$ din bonus, care va fi creditata automat in cont. Punctele Poker se obtin jucand pe bani reali la oricare din mesele noastre de jocuri simple sau turnee.
  4. Pentru fiecare 1.000 de Puncte Poker acumulate se acorda un bonus suplimentar de 10$, pana la maxim 1000$.
  5. Punctele Poker creditate in cadrul promotiilor Puncte Poker Duble nu se iau in calcul in cadrul acestei promotii.
  6. Bonusul trebuie solicitat intr-o perioda de maximum 60 de zile din momentul primului depozit/ transfer eligibil in contul Poker.
  7. Mizele la mesele la care se joaca pentru amuzament nu contribuie la calificarea pentru aceasta oferta.
  8. Oferta se adreseaza doar jucatorilor veritabili, fiind considerati astfel doar cei care participa activ la jocurile de poker cu intentia de a castiga potul. Orice jucatori care incearca sa faca abuz de oferta, contribuind doar cu mizele ‘blind’, fara intentia de a avea o participare activa, vor pierde dreptul de a solicita bonusul de deschidere.
  9. O singura „Promotie” pe persona, familie, locuinta, adresa, adresa de email, numar de telefon, card de debit/credit sau numar de cont Netteler si calculator public (de exemplu: scoala, biblioteca sau loc de munca). Aceasta oferta este valabila doar pentru primul cont creditat, orice alte conturi deschise ulterior nefiind eligibile.
  10. Valoarea bonusurilor / premiilor oferite se calculeaza conform unui tabel de conversie valutara decis de catre bet365.
  11. Informatiile personale furnizate in momentul deschiderii unui cont trebuie sa fie complete si corecte din toate punctele de vedere.
  12. Numele de pe cardul utilizat pentru alimentarea contului trebuie sa fie identic cu cel utilizat in momentul inregistrarii pe site.
  13. bet365 isi rezerva dreptul de a solicita oricarui client sa furnizeze documentatie suficienta in scopul stabilirii identitatii, la discretia bet365, inaintea creditarii oricarui bonus, pariu gratuit sau oferta in contul acestuia.
  14. Angajatii si persoanele din conducerea bet365, agentiile membre, detinatorii sau furnizorii de licente, prestatorii de servicii si orice alte companii partenere sau afiliate, nu vor fi eligibili pentru promotie. Acesti termeni se aplica si familiilor acestor persoane.
  15. Toate deciziile luate de bet365 in legatura cu acordarea „Promotiei” sunt finale.
  16. Participand in cadrul acestei promotii, jucatorii isi dau acordul sa respecte aceste reguli si deciziile companiei bet365, care sunt finale si obligatorii in toate privintele.


Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.