Se întoarce MicroMillions la Pokerstars

iulie 1, 2012 Comentariile sunt închise pentru Se întoarce MicroMillions la Pokerstars

[ps]Pokerstars[/ps] a anunțat cea dea 2-a serie de turneu din acest an MicroMillions II care începe pe 12 Iulie și va ține până pe 22 Iulie.MicroMillionsII este seria de turnee ideală pentru toate tipurile de jucători [ps]PokerStars[/ps].Zilnic vor fii derulate aproape 10 evenimente,cel mai mic Buy-in este de $0.11.Programul include un Eveniment Principal de $22 cu un uriaş fond garantat de premii, care include un premiu întâi de $150.000

Poți opține un bilet gratuit de $3.30 pentru  MicroMillions, nu trebuie decât sa încarci contul cu minim $20,folosind codul ‘MICRO‘.Incarcarea contului trebuie făcut până data de 11 iulie.Pentru a găsi turneele şi pentru a te înscrie, deschide lobby-ul PokerStars şi intră în ‘Turneu’ şi ‘Special’.

Te rugăm să reţii: Această ofertă este restricţionată la doar un bilet per jucător. Jucătorii care efectuează o retragere înainte de a face o depunere calificantă vor deveni neeligibili pentru ofertă. Biletele de turneu nu pot fi schimbate, transferate sau returnate. Biletele neutilizate vor expira în 22 iulie – foloseşte-l sau îl pierzi.

Dacă vrei să participi la aceste evenimente  şi nu ai cont atunci descarca softul [ps]Pokerstars[/ps] [ps] de aici[/ps], dacă te înregistrezi  ai parte şi de un bonus de 100% până la 600$.

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.