1000€ Bonus la ParadisePoker

martie 6, 2012 Comentariile sunt închise pentru 1000€ Bonus la ParadisePoker

Fiecare client nou la [pap]ParadisePoker[/pap] poate beneficia de un bonus de 200%, care poate ajunge la o sumă fabuloasă, de 1.000€.

Obţinerea bonusului este uşoară. Descărcaţi softul de poker, deschideţi un cont (puteţi face toate acestea apăsând [pap]aici[/pap]), iar la prima depunere folosiţi codul de bonus FIRST1000. Dacă faceţi un transfer de 500€ în camera de poker veţi primi un bonus de 1000€ în secţiunea Bonusului în aşteptare.

Termeni şi condiţii:

 1. Bonusul de înscriere poate fi activat facând primul dvs transfer de bani reali la ParadisePoker. Trebuie să transferaţi minimum 5 € pentru a activa bonusul şi 500 € pentru a primi bonusul maxim.
 2. Dacă din diverse motive nu introduceţi codul bonusului când faceţi primul transfer, contactaţi serviciile de asistenţă clienţi în termen de 7 zile de la primul dvs. transfer de bani reali. Bonusul va fi atunci aplicat contului dvs., dar niciun punct câştigat înainte de aplicarea bonusului nu va conta pentru emiterea bonusului. Un bonus manual va fi aplicat contului dvs. în maxim 7 zile.
 3. Bonusul este eliberat din secţiune de bonus în aşteptare în sume de 10 € pentru fiecare 200 FPP acumulate.
 4. Orice puncte acumulaţi pe baza bonusului dvs. pot fi folosite pentru a intra în oricare dintre Turneele noastre din Clubul Jucătorilor sau în Magazinul nostru Paradise Loyalty. Nu veţi pierde puncte dacă vă revendicaţi bonusul.
 5. Odată ce bonusul a fost aplicat contului dvs. aveţi 60 de zile pentru a îndeplini condiţiile cerute.
 6. Bonusul la poker este pentru jucătorii noi care s-au înregistrat la ParadisePoker după 24 mai 2007.
  Numai un cont real pe jucător, pe gospodărie. Dacă aveţi deja conturi multiple, NU sunteţi eligibili pentru oferte în conturile dvs. suplimentare. Oricărui jucător care încearcă să revendice bonusuri multiple pentru care nu este eligibil îi vor fi închise conturile şi orice câştiguri de pe toate conturile lor vor fi nule. Toate încasările vor fi anulate.
 7. Toate promoţiile sunt disponibile numai o dată pe persoană, familie, adresă de reşedinţă, adresă de e-mail, număr card de credit şi medii în care computerele sunt partajate (universitate, frăţii, şcoli, biblioteci publice, loc de muncă, etc.).
 8. Dacă, jucând la ParadisePoker, câştigaţi o sumă sau o promoţie considerată de Management drept demnă de publicitate, ne rezervăm dreptul de a folosi ‘Pseudonimul’ dvs. în orice anunţ privitor la acest rezultat.
 9. În caz de litigiu, decizia Managerului ParadisePoker, Managerului Poker Room sau a Boss Media AB va fi considerată deplină şi definitivă. Nu se va începe nicio corespondenţă.
 10. Angajaţii, administratorii şi directorii ParadisePoker, agenţiile sale de promovare sau alte agenţii, licenţe şi cei care acordă licenţe, furnizorii de servicii şi alte companii asociate sau afiliate nu vor fi eligibile pentru a intra. Aceiaşi termeni se vor aplica membrilor apropiaţi ai familiilor acestor persoane.
 11. Nou veniţii care nu se conformează Termenilor şi condiţiilor stipulate pentru această promoţie îşi vor pierde bonusul, care va fi ulterior anulat din contul lor de joc.
 12. Sala de poker îşi rezervă dreptul de a anula dreptul celor care abuzează de promoţii de a mai primi alte promoţii, şi/sau de a închide contul jucătorilor, precum şi dreptul de a transmite orice informaţie legată de abuzatorii cunoscuţi de alţi operatori ai sălii de poker Boss Media. Astfel se asigură interzicerea accesului acestora la promoţii în toate sălile de poker care utilizează serviciile Boss Media.

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.