SCOOP reîncărcare

aprilie 26, 2012 Comentariile sunt închise pentru SCOOP reîncărcare

Cu începerea turnamentului SCOOP 2012[ps]Pokerstars[/ps] îti oferă un bonus de reîncărcare de 50% până la 250€.

Pentru o depunere foloseste codul de bonus MAX250.Oferta este valabilă până la sfârsitul zilei de 3MAI 23:59 ET.Această ofertă este binevenită din partea lui [ps]pokerstas[/ps] fiindcă poţi folosi bonusul cash pentru a juca în oricare dintre cele 40 de evenimente din program!

Pentru a face o depunere în contul tău, du-te în ‘Casierie’ în programul de joc şi alege una dintre multele opţiuni de depunere disponibile pentru regiunea ta. După ce ai specificat suma pe care vrei să o depui, scrie ‘MAX250 ‘ în câmpul de text ‘Cod bonus [ps]PokerStars[/ps]’.Pentru a primi întregul bonus de $250, va trebui să depui $500. Pentru a profita de această ofertă, depunerea
minimă pe care o poţi efectua este de $10. Odată ce ai efectuat depunerea, va trebui să câştigi VPP-uri (VIP Player Points) pentru a elibera banii în contul tău. Dacă depui în USD sau CAD, vei
primi $10 în contul tău la fiecare 200 VPP-uri câştigate. De asemenea, poţi depune în EUR (bonus maxim €190) sau GBP (bonus maxim £160). Pentru a elibera €10 din bonus, va trebui să câştigi 260 VPP sau 320 VPP pentru a elibera £10.

Din momentul în care ai făcut depunerea eligibilă, vei avea 30 de zile pentru a-ţi elibera bonusul. Orice bonus neeliberat până la acea dată va fi pierdut. Această ofertă este limitată la o depunere per jucător.

Dacă nu ai cont foloseste instructiunile de aici.

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.