Se apropie gala premiilor din EPT

martie 19, 2010 Comentariile sunt închise pentru Se apropie gala premiilor din EPT

Jucătorilor din cadrul Turneului European de Poker, le-au mai rămas două evenimente până la gala premiilor EPT. În luna aprilie în Monte Carlo se va organiza gala premiilor EPT, prilej cu care vor fi onoraţi performerii de top din sezonul cu numărul 6. Câştigătorii premiilor acestui eveniment, reprezintă tot ce are mai bun pokerul din turneele europene, mai exact EPT (Turneul European de Poker). De la începutul sezonului 6, jucătorii au putut să strângă puncte EPT la principalele eveniment dar şi la evenimente adverse. A fost o cursă strânsă într-un sezon întreg şi acum o să vină momentul adevărului în ceea ce priveşte titulatura de Jucătorul Anului (Player of the Year). Cu două evenimente înainte de Monte Carlo EPT, Maxim Lykov, Kevin MacPhee şi Martin Kabrhel pornesc cu şanse egale pentru titlul de cel mai bun jucător al anului.

Premiile EPT vor recunoaşte de asemenea jucători în diferite categorii, cum ar fi Jucătorul Omaha al Anului (Omaha Player of the Year) sau Jucătorul Anului în Jocuri Mixte (Mixed Game Player of the Year). Unul dintre cele mai interesante lupte în curs de desfăşurare este lupta pentru Calificarea Online al Anului (Online Qualifier of the Year). La această categorie cele mai bune şanse de premiere au jucătorii Carter Phillips şi Pierre Neuville. Republica Cehă conduce în cursa pentru titlul de Ţara EPT al Anului (EPT Country of the Year). Până în acest moment, cehii au obţinut cele mai multe puncte şi premii în bani pe cap de locuitor. Ţările urmăritoare sunt Portugalia, Israel, şi Norvegia.

Fanii vor avea şi ei putere de alegere pentru două premii, Realizarea EPT al Anului (EPT Achievement of the Year Award) şi Alesul Oamenilor din EPT (EPT People’s Choice Award). Ceremonia de premiere va avea loc în cadrul Marii Finale EPT de la sfârşitul lunii aprilie 2010.  Noi cei de la RoyalFlush, vă vom informa din timp şi în legătură cu acest eveniment cu adevărat important.

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.