Ştiri pe scurt [14-17 ianuarie]

ianuarie 18, 2010 Comentariile sunt închise pentru Ştiri pe scurt [14-17 ianuarie]

Donaţii pentru victimele cutremurului din Haiti

Cutremurul de 7 grade pe scara Richter a devastat insula Caribeană săptămâna trecută. Trei milioane de oameni au fost afectaţi de această catastrofă.

[ps]PokerStars[/ps] a organizat o donaţie pentru a ajuta oamenii din Haiti afectaţi de cutremur. Jucătorii pot trimite o donaţie în contul special „Haiti Fund” dacă se înscriu la turneul cu denumirea „Haiti Earthquake Relief”. Aceasta nu este un turneu propriu zis, ci unul special pentru a permite transferarea banilor. Se poate dona orice sumă între 1 şi 1.000 de dolari, iar PokerStars va dubla suma fiecărui donator şi va transfera suma celor de la Crucea Roşie.

[ft]Full Tilt Poker[/ft] a anunţat că vor organiza şi ei donaţii printr-un sistem similar.

Kara Scott la Party Poker

După câţiva ani petrecuţi la PokerStars, Kara Scott a trecut în echipa de jucători pro ai [pp]Party Poker[/pp]. Printre membrii Team Party se numără Mike Sexton, Remy Biechel, Ian Frazerm Stewart Scott, Bodo Sbrzesny, Felipe Ramos.

Kara s-a născut în Canada, dar a devenit popular în Anglia ca prezentatoarea emisiunii „Poker Night Live„. Mai târziu a devenit prezentatoare la EPT şi comentatoarea la ultimul sezon din „High Stakes Poker„.

Cu toate că va juca la turnee (sponsorizată de Party Poker), Kara va continua cariera ei de prezentatoare TV. În cariera sa relativ scurtă de jucătoare pe mize mari, Kara a câştigat peste 500.000 de dolari în total (locul 104 la WSOP 2008, respectiv 238 în 2009, locul 2 la Irish Open 2009).

William Reynolds câştigă evenimentul High-roller de la PCA

Reynolds are 21 de ani şi joacă poker de la vârsta de 16 ani şi are o carieră de succes ca jucător de poker. Sezonul trecut a reuşit să obţină un loc 4 la EPT San Remo şi un premiu de 377.000 euro, dar cel mai mare premiu este cel obţinut acum: 576.240 de dolari şi locul I la PCA High-roller event. 84 de jucători au plătit buy-in-ul de 25.000 dolari la acest eveniment.

Titan Poker lansează „World Challenge”

[ti]Titan Poker[/ti] a anunţat o serie de turnee locale (pe ţară) şi va premia cinci jucători cu un loc la mesele WSOP din acest an.

Jucătorii de pe Titan Poker pot participa la aceste turnee locale şi se pot califica pentru a reprezenta ţara lor în rundele finale. Cinci jucători vor fi aleşi să reprezinte [ti]Titan Poker[/ti] la WSOP 2010, fiecare dinre ei primind 13.000 de dolari (buy-in + acomodare + transport).

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.