600$ Bonus la PokerStars

martie 6, 2012 1 răspuns »

Fă prima ta depunere şi [ps]PokerStars[/ps] îţi va da un bonus de 100% în limita a $600. Poţi face până la trei depuneri de calificare în 90 de zile (până la $600) – modul perfect de a beneficia de bonusul de 100%. Foloseşte codul ‘STARS600‘ la primele 3 depuneri.

Odată ce ai făcut prima ta depunere (primele tale depuneri), câştigi bonusul jucând la [ps]PokerStars[/ps] şi colectând numărul de VPP-uri egal cu de 17 ori valoarea bonusului. Bonusul se eliberează în trepte de $10, fiecare fiind eliberată în contul tău pe măsură ce câştigi VPP-urile necesare (170 de VPP-uri pentru fiecare treaptă de $10). După fiecare depunere ai şase luni la dispoziţie pentru a câştiga toate VPP-urile necesare.

Cum poţi beneficia de această ofertă de bonus?

Ai dreptul la un bonus de 100% la depunere, atunci când faci prima depunere de bani reali la PokerStars pe durata perioadei de calificare, folosind codul STARS600. Trebuie să foloseşti acelaşi cod la fiecare dintre cele 3 prime depuneri (în limita a $600) pentru a te califica pentru bonus.

Dacă retragi orice sumă din contul PokerStars pe durata perioadei de bonus, dar înainte de a face o depunere de calificare, devii neeligibil pentru bonusul la depunere.

Te rugăm să reţii că fiecare rată a bonusului expiră după 183 de zile, iar pentru a câştiga bonusul tu trebuie să câştigi VPP-urile necesare înainte de data de expirare. Pentru a verifica când expiră bonusul tău, dă click pe butonul Casierie din softul de joc PokerStars, iar apoi dă click pe butonul pe care scrie „Verifică starea bonus”.

Unde pot vedea ce bonus am?

Odată ce ai făcut o depunere, poţi vedea ce bonusuri ai în Casierie. Numărul de puncte VPP pe care trebuie să le acumulezi pentru eliberarea bonusului poate fi găsit în acelaşi loc. Pentru aceasta, dă click pe butonul Casierie. Odată ajuns în Casierie, dă click pe butonul „Verifică starea bonus”.

Cum pot câştiga bonusul pe care l-am primit?

Pentru a beneficia de bonus, trebuie să acumulezi un anumit număr de puncte VPP de bază. Numărul de puncte VPP necesare şi mărimea bonusului pot varia de la o promoţie la alta.
Exemplu – Faci o depunere de $300 pentru bonusul de primă depunere de 100%. Acum ai un bonus în aşteptare de $300 pentru care trebuie să câştigi 17x VPP. Vei primi $10 de fiecare dată când câştigi 170 de VPP-uri. Dacă după aceea ai mai făcut o depunere de $400, vei mai primi încă un bonus de $300 (deoarece bonusul maxim este de $600) cu aceleaşi cerinţe în privinţa eliberării.
Punctele VPP de bază necesare se numără începând cu prima mână de poker pe bani reali pe care o joci după efectuarea depunerii.

După ce ai câştigat numărul de puncte VPP necesare pentru eliberarea bonusului, această sumă de bani va fi transferată în contul tău PokerStars. PokerStars îţi va trimite un email în care vei fi informat că bonusul ţi-a fost adăugat în cont. Această tranzacţie va putea fi revăzută mai târziu şi în „Istoric” în fereastra Casierie.

Ce se întâmplă dacă PokerStars are în acest moment o altă ofertă de bonus la depunere? Mă pot bucura de ambele oferte?

Dacă nu ai mai făcut niciodată o depunere până acum, într-adevăr poţi beneficia de ambele oferte! Pentru aceasta, trebuie mai întâi să faci o depunere în care să foloseşti codul pentru Bonusul de 100% la prima depunere – ‘STARS600‘. Apoi, când faci o altă depunere, poţi utiliza un alt cod activ de bonus pentru a efectua o a doua depunere eligibilă. Te rugăm să te asiguri că înţelegi termenii celuilalt bonus, inclusiv efectuarea celei de-a doua depuneri pe durata perioadei de eligibilitate şi utilizarea codului de bonus corect.

Nu uita că atunci când faci prima ta depunere, ai posibilitatea de a face alte două depuneri calificante în primele 90 de zile. De asemenea, nu uita să foloseşti codul STARS600 la toate depunerile.

Exemplu – Faci o primă depunere de $200, ceea ce te face eligibil pentru un bonus de $200. O săptămână mai târziu mai depui alţi $200, ducând bonusul tău la $400. Apoi mai depui $100 o lună mai târziu, ceea ce face ca bonusul tău în aşteptare să ajungă la un total de $500.

Odată ce ai fost creditat cu Bonusul de primă depunere după ce ai câştigat VPP-urile necesare, orice alte VPP-uri câştigate de tine vor fi creditate automat către câştigarea celui de-al doilea bonus.

Notă: Doar VPP-urile vor fi luate în considerare pentru eliberarea unui bonus. VPP-urile sunt câştigate prin jocuri pe bani reali şi turnee, dar VPP-urile bonus câştigate prin promoţii nu vor fi luate în considerare pentru eliberarea bonusului.

Articole relevante

Un răspuns