100% bonus la Full Tilt Poker

martie 6, 2012 Comentariile sunt închise pentru 100% bonus la Full Tilt Poker

Dublaţi suma depusă pentru o simplă [ft]înscriere[/ft]. Primiţi 100 % bonus până la 600 $ dacă vă înscrieţi la [ft]Full Tilt Poker[/ft] şi depuneţi bani în cont.

Pur şi simplu începeţi să jucaţi la oricare dintre jocurile noastre pe bani efectivi, Sit & Go-uri sau turnee şi veţi începe să câştigaţi imediat puncte Full Tilt Poker. Pe măsură ce numărul dumneavoastră total de puncte creşte, vom pune bani în contul dumneavoastră. Este atât de simplu. În plus, păstraţi punctele!

Aceste puncte pot fi folosite pentru a purta acelaşi echipament Full Tilt pe care profesioniştii noştri îl poartă în fiecare zi. Sau puteţi folosi aceste puncte pentru a accede la valoroase turnee Freeroll.

Iată cum veţi primi bonusul

Ring games

Pentru fiecare dolar perceput din pot, fiecare jucător care a făcut cărţile pentru mâna respectivă va câştiga un punct. Puteţi câştiga puncte parţiale dacă se percepe mai puţin de un dolar şi puteţi câştiga maxim trei puncte per mână.

Fiecare punct valorează 0,6 $, deci puteţi câştiga până la 18 $ pentru o sută de mâini.

Sit & Go, Turnee

Pentru fiecare dolar plătit în taxe de turneu sau Sit ‘N’ Go, veţi primi 7 puncte Full Tilt. Nu există o limită privind numărul de puncte pe care îl puteţi primi.

Suma bonusului va fi transferată automat în contul dumneavoastră de bonus, unde va fi păstrată şi eliberată în contul de numerar în trepte de 10% a depunerii dumneavoastră iniţiale, sau de 20 $, în funcţie de varianta câştigată prima. Deci, dacă depuneţi odată 100 $, fiecare 10 $ (10%) câştigaţi vor fi transferaţi imediat în contul dumneavoastră. Depuneţi suma completă de 600 $ şi se vor transfera în contul dumneavoastră bonusul câştigat de 20 $. La trei puncte per mână, fiecare creştere de 20 $ poate fi câştigată în mai puţin de două ore de joc la o singură masă.

Puteţi vedea suma totală şi sumele bonus în fereastra Casier. Veţi continua să adunaţi sume până la primirea a 100% din bonus. Aveţi la dispoziţie 120 de zile pentru câştigarea bonusului de depunere.

Această ofertă este valabilă pentru jucătorii care fac PRIMA depunere la [ft]Full Tilt Poker[/ft].

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.