PokerStars Caribbean Adventure Freeroll

octombrie 15, 2009 1 răspuns »

Freeroll-ul Fantezie PCA îţi dă o şansă de a câştiga un pachet premiu pentru [ps]PokerStars Caribbean Adventure[/ps] (PCA) 2010.

Începând din 17 octombrie, joacă în oricare dintre turneele zilnice de calificare cu intrare gratuită şi în cele de $1,10 pentru şansa de a avansa în Evenimentul Principal al Freeroll-ului Fantezie. Ajungi acolo şi vei avea ocazia de a juca pentru unul dintre cele 27 de pachete premiu PCA în valoare de $15.100 fiecare şi care includ buy-in-uri în turnee în valoare de $10.300, cazare la hotel şi bani de cheltuială.

Pentru a avea o şansă de a-ţi câştiga călătoria către Bahamas, trebuie doar să joci în turneele de calificare Freeroll Fantezie PCA zilnice în perioada 17 octombrie – 5 decembrie. Poţi juca într-un freeroll pe zi* şi în câte turnee de calificare cash doreşti. Termină între primii nouă în ORICE turneu pentru a obţine un loc la Evenimentul Principal al Freeroll-ului Fantezie PCA, unde toţi jucătorii care ajung la masa finală de nouă jucători vor primi un pachet de $15.100.

PCA este cel mai mare eveniment live de poker din afara SUA, cu milioane de dolari puşi la bătaie. Câştigătorul de anul trecut, Poorya Nazari, şi-a câştigat locul printr-un satelit PokerStars şi a câştigat evenimentul şi un premiu de $3.000.000. Câştigă un pachet premiu şi poţi juca în Evenimentul Principal PCA. Alternativ, în programul festivalului există câteva alte evenimente secundare în care poţi utiliza cei $10.300 pentru a face buy-in. Verifică programul PCA pentru a vedea lista completă a evenimentelor.

Cum poţi participa

Există freeroll-uri şi turnee de calificare cash Freeroll Fantezie PCA care se derulează în fiecare oră, zilnic, la orele listate mai jos. Pentru a te înscrie, descarcă softul Pokerstars de [ps-download]aici[/ps-download],  deschide lobby-ul [ps]PokerStars[/ps], dă click pe ‘Evenimente’, ‘PCA’ şi Toate’.

pokerstars-cp

Evenimentul Principal al Freeroll-ului Fantezie PCA

Există trei Evenimente Principale Freeroll Fantezie PCA care vor avea loc pe 6 decembrie, la 08:00 ET, 14:00 ET şi 20:00 ET – perfect pentru jucătorii din toate zonele orare. Jucătorii care ajung între ultimii nouă în oricare dintre Evenimentele Principale (27 de jucători în total) vor câştiga un pachet premiu PCA de $15.100!

*Jucătorii nu au voie să intre folosind mai multe conturi şi trebuie să aibă numele complet şi adresa corectă înregistrate în contul lor PokerStars. Oricine încalcă aceşti Termeni & Condiţii va fi descalificat din promoţie.

Articole relevante

Un răspuns