2000$ Bonus la TitanPoker

martie 6, 2012 Comentariile sunt închise pentru 2000$ Bonus la TitanPoker

Deschide un cont la [ti]TitanPoker[/ti], şi poţi beneficia de un bonus de 200%, până la suma de 2000$.

Această ofertă este valabilă pentru noii clienţi. Trebuie să urmezi doar nişte paşi simpli:

  1. Descarcă softul [ti]TitanPoker[/ti] de [ti]aici[/ti]
  2. Înregistrează-te
  3. Fă primul depozit

Termeni şi condiţii:

  1. Bonusul de Înscriere la Prima Depunere este eliberat jucătorilor în timp ce acumulează Puncte Titan Poker în jocurile de ring şi în turnee.
  2. La jocurile de ring, Punctele sunt acordate jucătorilor pentru fiecare mână la care au participat, atât timp cât mâna lor generează procentaj, nu contează dacă jucătorul contribuie la pot prin plasarea unui blind sau a unui pariu, ori dacă jucătorul aruncă cărţile. Punctele sunt de asemenea acordate în funcţie de comisionul plătit de jucător când efectuează buy-in la un turneu.
  3. La turnee, 17 Puncte sunt acordate pentru fiecare dolar plătit în comision de către jucător. Într-un turneu listat ca 10$+1$, un dolar este considerat a fi comision.
  4. Jucătorii nu pot câştiga Puncte în jocurile Mod Distractiv.
  5. Bonusurile sunt eliberate conform numărului de Puncte câştigate de jucător: 600 Puncte = 5$.
  6. Jucătorii care depun în GBP ori în EUR vor primi bonusurile lor în funcţie de suma maximă în USD, convertite în mod automat în propria lor monedă.
  7. Bonusul în bani va fi eliberart în mod automat în contul jucătorului în timp ce generează Puncte. Jucătorii pot verifica pagina „My Account” din Lobby Titan Poker pentru a vedea Soldul de Bonus în aşteptare şi Soldul Punctelor la Titan Poker.
  8. Jucătorii vor continua să acumuleze Puncte în timp ce joacă, iar eliberarea bonusurilor se va realiza în mod automat.
  9. Jucătorii de poker care se califică pentru această ofertă unică au trei luni la dispoziţie pentru a acumula Punctele necesare care le conferă dreptul la Bonusului de Înscriere la Primul Depozit.
  10. Jucătorii care au un Titan Poker bonus code, vă rugăm înscrieţi titan bonus code când vă înregistraţi şi când vă pregătiţi să efectuaţi prima dv. depunere.
  11. Titan Poker îşi rezervă dreptul de a schimba ori încheia această promoţie în orice moment.

/strong

Articole relevante

Nu se pot trimite răspunsuri la acest articol.